Akce v rámci Tříkrálové sbírky

28.12.2005 - Společné Požehnání vedoucích skupinek a koledníčků, kteří budou chodit jako Tři králové, proběhne v době zimních prázdnin ve čtvrtek 29. prosince 2005 v konkatedrále Nanebevzetí P. Marie v Opavě (Horní náměstí za divadlem) v 9,00 hodin.
Společné Požehnání vedoucích skupinek a koledníčků, kteří budou chodit jako Tři králové, proběhne v době zimních prázdnin ve čtvrtek 29. prosince 2005 v konkatedrále Nanebevzetí P. Marie v Opavě (Horní náměstí za divadlem) v 9,00 hodin. Po požehnání bude připraven tradiční program: malé občerstvení a v 11,00 filmové představení v kině Mír. Pro organizaci tohoto setkání koledníčků Vás prosíme o nahlášení počtu dětí i dospělých, kteří se požehnání i filmového představení zúčastní.

Tříkrálové noční bdění – 6.1.2006 ve 20,00 v kapli sv. Anny (Konkatedrála Nanebevzetí Panny Marie, boční vchod), společné modlitby, adorace, mše sv. ve 23,00.

Soutěž o nejkrásnější Tříkrálový kostým – vedoucí skupinek mohou koledníky zapojit tak, že do 1.3. 2006 zašlou e-mailem či poštou fotografii své kolednické skupinky. E-mailová adresa je pr.kretkova@charitaopava.cz. Hlavní cena je dárková poukázka do vybraného hypermarketu v hodnotě 1000 Kč pro každého koledníčka.