Akce "Pomozte postiženým dětem" se vydařila

29.06.2010 - V Kravařích se 26. června uskutečnil již 9. ročník charitativní akce "Pomozte postiženým dětem", kterou uspořádal Okresní fotbalový svaz Opava...
Již 9. ročník charitativní akce „Pomozte postiženým dětem“ se uskutečnila 26. června v Kravařích. Akci pořádá Okresní fotbalový svaz Opava a výtěžek je určen Dennímu stacionáři pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček, který je střediskem Charity Opava.
 
Odpoledne bylo zasvěceno fotbalu. V turnaji sponzorů se utkaly týmy Hanácké Kyselky, Závažné Poruby, Starostů, O2 Telefonica a Ostroje. Je vidět, že oblíbená minerálka svědčí dobré kondici, protože právě mužstvo Hanácké Kyselky turnaj s přehledem vyhrálo. Hlavním tahákem odpoledne pak bylo utkání mezi Sportovními osobnostmi Opavska a Starou gardou Opavy, které skončilo remízou 4:4.
 
Večer, po vyhlášení výsledků turnaje, přišla na řadu dražba obrázků dětí z Mravenečku. Namalovali je Michal Toběrný, Jakub Dressler, Jakub Michalík, Daniela Heiserová a Karel Král. Dražba začínala na třech stech korunách a všechny dohromady se vydražily za 3.700,- Kč.
 
Poté následovalo předávání šeků od významných sponzorů. Celkový výtěžek letos činil 269.550,- Kč a pro Mravenečka jej s díky převzal ředitel Charity Opava Jan Hanuš. Během všech devíti ročníků této ušlechtilé akce se vybralo 1.269.555,- Kč.
 
Organizátorům – představitelům OFS Opava, jmenovitě předsedovi Petru Kašnému, místopředsedovi Andreasu Drastíkovi a předsedovi marketingové komise Pavlu Novotnému a všem dobrodincům, kteří se o úspěch této akce rovněž zasloužili, ze srdce děkujeme. Pán Bůh zaplať! 

Děkujeme partnerům