"Akce na tento měsíc" přinese slevu keramických tácků i celých sad

05.02.2024 - Pravidelné měsíční slevy Chráněných dílen Charity Opava pořádané pod zastřešujícím názvem „Akce na tento měsíc“ se v únoru budou týkat keramických tácků. S dvacetiprocentní slevou si budete moci zakoupit jak jednotlivé keramické tácky, tak i jejich celé sady.

„Tácky nabízíme v rozměrech od deset krát deset centimetrů až po dvacet pět krát dvacet pět centimetrů,“ upřesňuje vedoucí dílenského marketingu Ludmila Slaninová. Jejich tvar je obdélníkový i čtvercový a zdobené jsou řadou různých motivů od srdíček, květin, bylin a dalších. Zákazníci si mohou vybrat z bohaté škály barev. Každý z nich je originál a jsou vhodné jak k dovybavení vlastní domácnosti, tak jako velmi vkusný dárek.

Chráněné dílny Charity Opava totiž zaměstnávají výlučně lidi s různými handicapy, které svým nákupem podpoříte. Jejich výrobky si můžete pořídit jak v internetovém obchodě www.obchod.chdcho.cz, tak i v několika kamenných obchodech v Opavě. Najdete je v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři, v prvním poschodí naproti poště v Obchodním centru Breda & Weinstein a rovněž v prodejním skladu ve zřetelně označených zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37 na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Děkujeme partnerům