Akce Koruna pro charitu

02.04.2008 - Pod názvem Koruna pro charitu odstartovala počátkem března společná akce týdeníku Region Opavsko, obchodního družstva Tempo a Charity Opava. Každý týden tak díky spolupráci těchto tří důležitých firem Opavska přibudou na charitní účet další finance.

Základem celé akce je nabídka vydavatelů týdeníku Region Opavsko (pro který se vžil název červený region) podílet se na práci opavské charity sponzorskými příspěvky a vtáhnout do této bohulibé akce také obyvatele Opavy. Od 10. vydání týdeníku Region Opavsko z poloviny letošního března tak každý čtenář, který si tento vždy v úterý vycházející týdeník koupí, přispěje zároveň 1 korunu Charitě Opava. Akci podpořilo také OD Tempo, které pro ni připravilo vstřícné podmínky ve svých prodejnách, kde umožnilo i její propagaci.

„Působíme všichni na Opavsku, ke kterému máme vztah i pocit odpovědnosti, byť jej realizujeme každý jiným způsobem. Naše spolupráce nám proto přijde logická a správná,“ hodnotí spojení tří důležitých subjektů Opavska pro tuto charitativní akci jeden z majitelů týdeníku Region Opavsko Zdeněk Jeník. Na spolupráci bude čtenáře upozorňovat společné logo týdeníku, OD Tempa a opavské charity na titulní straně Regionu Opavsko i na dalších propagačních materiálech.

K OD Tempu, které je již delší dobu významným partnerem Charity Opava, tak přibyl další. V týdeníku Region Opavsko se totiž díky této akci otevírají další možné cesty dobré spolupráce.

Autor: Ivo Mludek