Akce Cihla zněla náměstím

13.06.2007 - Včera 12. června na Horním náměstí Opavy zněla hudba různých žánrů. Úterní doprovodný program Akce cihly se povedl. Moderátor Aleš Juchelka se zhostil svého úkolu na jedničku. Nejen že uváděl jednotlivá čísla programu, ale stačil pokládat účinkujícím všetečné otázky, k nepříliš velkému nadšení dotazovaných, ale o to většímu pobavení diváků.
Včera 12. června na Horním náměstí Opavy zněla hudba různých žánrů. Úterní doprovodný program Akce cihly se povedl. Moderátor Aleš Juchelka se zhostil svého úkolu na jedničku. Nejen že uváděl jednotlivá čísla programu, ale stačil pokládat účinkujícím všetečné otázky, k nepříliš velkému nadšení dotazovaných, ale o to většímu pobavení diváků.

Mezi vystupujícími vystoupila Dětská country kapela ZŠ Slavkov, která začala své vystoupení několika skladbami od Heleny Vondráčkové, posléze již pokračovali v rytmu country. Nutno podotknout, že mladé sólistky se snažily a šlo jim to na výbornou. K dokreslení atmosféry coutry hudby zatančili tanečníci několik country tanců.

S dalším hudebním programem vystoupilo hudební seskupení Slunečnice. Bezchybné výkony završila dirigentka Mgr. Lucie Šupíková, která zazpívala sólově několik skladeb. Po svém výstupu šly „slunečnice“ společně zakoupit benefiční cihlu, aby i takto hmotně přispěly na provoz rehabilitačních dílen a na pořízení prvního bytu chráněného bydlení pro mentálně postižené klienty, kteří navštěvují tyto dílny.

Svým excelentním výstupem zakončila doprovodný program Akce cihly skupina Psychonaut, kteří potěšili své fanoušky nejen svou hudební produkci, ale i kreativním pohybovým výstupem o to obdivuhodnějším, že bylo náměstí sluncem rozpálené a teplota se pohybovala ke třiceti stupňům.

Velké poděkování patří všem účinkujícím, ale i vám všem, kteří jste přispěli zakoupením benefiční cihly.

Děkujeme partnerům