Akce Cihla v plném proudu

28.05.2008 - Již od pondělí probíhá na Horním náměstí v Opavě stavění věže plné vzkazů, obrázků a přání. Za dva dny jste do věže vložili na 240 cihel. Jako malé poděkování přijměte od organizátorů doprovodný program, který během středy a čtvrtka probíhá na náměstí.
Již od pondělí probíhá na Horním náměstí v Opavě stavění věže plné vzkazů, obrázků a přání. Za dva dny jste do věže vložili na 240 cihel. Jako malé poděkování přijměte od organizátorů doprovodný program, který během středy a čtvrtka probíhá na náměstí.

Akce cihla je v plném proudu a na Horní náměstí v Opavě roste symbolická zeď. Přijďte si pomalovat svou benefiční cihlu i vy. Přispějete na bydlení pro mentálně postiženou osobu a ještě si poslechnete hudební program. Vaše štědrost dosáhla v pondělí 8.308,5 korun a během úterý jste přispěli částkou rovných 16.000 korun.

Během celého dne můžete na náměstí potkat lidi oblečené do oranžových triček, to jsou zaměstnanci a klienti rehabilitačních dílen, kteří vám nabízejí letáky Akce cihla a také zadarmo noviny Deník.

Ve středu se na vás chystají skvělí bubeníci Jumping Drums Ivo Batouška, sbory Luscinia a Slunečnice, taneční skupina UP WARD BREAKERS a country kapela Karavana.

Pro sportovní fanoušky máme dobrou zprávu. Ve čtvrtek podpoří prodej cihel fotbalista týmu Slovan Liberec Jan Nezmar, Petr Czudek, reprezentant basketu ČR, hráč BK Opava a Andreas Drastík, asistent 1-2 Gl. Ti přijdou ve čtvrtek na Horní náměstí, aby od 15 hodin podpořili prodej benefičních cihel.

Děkujeme partnerům