Absolutním vítězem fotografické soutěže „Můj svět“ se stal Martin Holik, vernisáž výstavy nejlepších snímků proběhne 18. listopadu

19.10.2010 - V pondělí 7. října se sešla porota fotografické soutěže „Můj svět“ v čele s prof. Štreitem a rozhodla o vítězi jejího letošního 4. ročníku. Porotci měli poměrně obtížnou úlohu, protože letos bylo zasláno celkem 247 soutěžních fotografií – 144 snímků v kategorii Portrét a 103 fotek v kategorii Umíme si hrát. Po přibližně jedné hodině porota vynesla svůj ortel.
V pondělí 7. října se sešla porota fotografické soutěže „Můj svět“ v čele s prof. Štreitem a rozhodla o vítězi jejího letošního 4. ročníku. Porotci měli poměrně obtížnou úlohu, protože letos bylo zasláno celkem 247 soutěžních fotografií – 144 snímků v kategorii Portrét a 103 fotek v kategorii Umíme si hrát. Po přibližně jedné hodině porota vynesla svůj ortel. Absolutním vítězem se stal Martin Holik, který získal 1. místo v obou vyhlášených kategoriích.

POŘADÍ

Kategorie Portrét:

1. místo: Martin Holik, Charita Olomouc
  2. místo: Martin Židek, Charita Opava
  3. místo: Michal Selinger, Oblastní charita Sušice

Kategorie Umíme si hrát:

1. místo: Martin Holik, Charita Olomouc
  2. místo: Katka Bogdaňová, Oblastní charita Třebíč
  3. místo: Ivona Hahnová, Charita Opava

Všem oceněným gratulujeme a ostatním soutěžícím děkujeme za zaslané snímky. Vernisáž nejlepších snímků proběhne 18. listopadu v 15 hodin v prostorách Minoritského kláštera, vedle Denního stacionáře pro seniory, Masarykova 39 v Opavě, na kterou Vás tímto všechny oficiálně zveme. Součástí vernisáže bude předání cen nejlepším soutěžícím v obou vyhlášených kategoriích.
Ceny pro výherce věnovala společnost Megapixel. Vystavené snímky budou ve stacionáři ke shlédnutí až do konce kalendářního roku, poté bude výstava přesunuta v lednu do marketu Tesco v Opavě. V dalších měsících bude nejlepších 21 snímků putovat po celé České republice. O jejich přesném termínu vás budeme prostřednictvím oficiálního webu Charity Opava informovat.
Všechny zaslané snímky (247) do soutěže „Můj svět“ budou k dispozici na našem webu www.charitaopava.cz  v nejbližším možném termínu.