10. ročník charitativní akce Pomozte postiženým dětem

16.06.2011 - Okresní fotbalový svaz Opava pořádá již 10. ročník fotbalového odpoledne, jehož výtěžek pomůže postiženým dětem.
Blíží se již desátý jubilejní ročník unikátní charitativní akce „Pomozte postiženým dětem“, kterou rok co rok pořádá Okresní fotbalový svaz Opava. Výtěžek je tradičně určen Charitě Opava pro stacionář Mraveneček.
 
Odpoledne plné fotbalu, zábavných soutěží a lidské sounáležitosti se uskuteční
na fotbalovém hřišti v Kravařích
v sobotu 25. června 2011 od 12 hodin
 
Turnaje se zúčastní mužstva 02 Telefonica, Ostroj Opava, Hanácká kyselka, Synot, Starostové Opavska a Silnice Morava. Mediálním partnerem je letos Opavský a hlučínský Deník.
Zlatým hřebem programu bude utkání Sportovních osobností a Staré gardy Opavy, které začne v 17 hodin. Také letos se na hřišti objeví mnoho známých tváří. Někteří již svou účast přislíbili, s jinými se zatím jedná. Podle Andrease Drastíka by za Starou gardu Opavy měli nastoupit především prvoligoví opavští hráči devadesátých let, jako Prasek, bratři Bedrichové, Farský a Hadaščok, v mužstvu soupeře Sportovních osobností snad nebudou chybět Kolínek a Sedláček. Do řemesla jim „zafušují“ hokejisté Piskoř a Římský.
 
Akce „Pomozte postiženým dětem“ vznikla v roce 2002. Od začátku se v ní angažují tři muži – bývalý místopředseda OFS Andreas Drastík, předseda OFS Petr Kašný a současný místopředseda OFS Pavel Novotný. Výtěžek je každoročně určen Charitě Opava pro stacionář Mraveneček. Za 9 ročníků bylo Mravenečku předáno 1.269.555,- Kč
 
Chcete-li si udělat příjemný rodinný víkend a přitom pomoci postiženým dětem, přijměte pozvání organizátorů a Charity Opava a přijďte v sobotu 25. června do Kravař. Kromě fotbalu zde bude plno zábavy pro děti, jako jízda na poníkovi, střelba z paintbalové zbraně, soutěže o hračky, budou zde historická auta a motorky, skákací hrad, a to vše zdarma.
 
Srdečně vás zveme!
 

Děkujeme partnerům