Sluníčkové odpoledne vás provede z pohádky do pohádky

13.06.2017 - „Z pohádky do pohádky“ vás provede letošní Sluníčkové odpoledne Charity Opava. Tradiční oslava začátku prázdnin pro koledníky Tříkrálové sbírky, dárce a děti i jejich rodiče se totiž v pátek 23. června s ponese ve stylu soutěžního putování po nejznámějších pohádkách.

„Z pohádky do pohádky“ vás provede letošní Sluníčkové odpoledne Charity Opava. Tradiční oslava začátku prázdnin pro koledníky Tříkrálové sbírky, dárce a děti i rodiče se totiž v pátek 23. června se ponese ve stylu soutěžního putování po nejznámějších pohádkách.

Tak jako každý rok i letos čeká děti a jejich doprovod v prostorách ředitelství Charity Opava na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři bohatý program. Hry o ceny budou tentokrát tematicky vycházet z nejznámějších pohádek, jejichž znalost budou muset děti osvědčit v řadě zábavných úkolů a soutěží. Kromě toho je pro ně připravena oblíbená jízda na poníkovi, kterou letos premiérově doplní i projížďka královským kočárem po Jaktaři. Opět nebude chybět skákací hrad ani malování na obličej, promítání dětských filmů v improvizovaném kině Oko či pohádka opavského loutkového divadla Rarášci „Čarování z bedny aneb pohádka O červené karkulce“. K tanci i poslechu budou hrát manželé Hudečkovi z Krnova, s tanečním programem vystoupí děti z Mateřské školy v Jaktaři a program již připravují také klienti sociálně terapeutické dílny Radost. To vše včetně prodejních stánků s výrobky charitních chráněných dílen a samozřejmě bohatou nabídkou moučníků, opékaných uzenin, makrel a nealkoholických nápojů a piva Birell začne přesně ve 14 hodin.&n

Sluníčkové odpoledne pořádá Charita Opava již řadu let jako poděkování koledníkům Tříkrálové sbírky a všem dárcům Kromě nich jsou ale vítáni i všichni další zájemci, kteří mají chuť oslavit v příjemném prostředí příchod léta a prázdnin. „Srdečně k nám zveme děti i jejich rodiče nebo prarodiče, příbuzné, známé i jejich přátele. Těšíme se na vás,“ vzkazuje všem hlavní organizátorka pouťového odpoledne Marie Gilíková, a dodává, že všechny atrakce pro děti budou opět zdarma.

Děkujeme partnerům