Vernisáž fotosoutěže MŮJ SVĚT je vždy velmi emotivní, přijďte se podívat!

07.03.2024 - Vernisáž oceněných snímků 16. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charit České republiky, proběhne v úterý 12. března v 17 hodin v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě.

Spolu s řadou oceněných fotografů se jí zúčastní i patron soutěže světoznámý fotograf Jindřich Štreit i další člen odborné komise pedagog Institutu tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě Jiří Siostrzonek. Do soutěže letos přišlo celkem 214 fotografií značně vyrovnané kvality. Vítězné fotografie poslali autoři z řady měst, například z Třebíče, Olomouce, Plzně, Žďáru nad Sázavou, Uherského Hradiště, Hradce Králové a dalších míst. Mezi vystavenými fotografiemi nebudou chybět ani snímky opavských autorů Evy Rohovské, Petra Kubesy či Magdy Pflegrové.

Výsledky letošního ročníku najdete ZDE.

Vstup na vernisáž, která je vždy velmi emotivním setkáním lidí, kteří se v různých rolích setkávají při práci Charit na různých místech, je zdarma. O přípravu drobného, ale exkluzivního občerstvení se postarají klienti sociálně terapeutické dílny Radost, kteří se rovněž zhostí obsluhy.

Děkujeme partnerům