V akci na duben si pořídíte veselá keramická zvířátka

05.04.2024 - Dekorační keramické figurky koček, zajíčků, žab a mnoha dalších zvířátek z Chráněných dílen Charity Opava budou celý duben o pětinu levnější. Takzvaná veselá zvířátka pomohou ozdobit každou jarní zahradní výsadbu, truhlíky, vstup do domu i interiér.

Chráněné dílny Charity Opava nabízejí každý měsíc zákaznicky atraktivní slevy na různé druhy svého zboží. V dubnu přišla řada na oblíbená veselá zvířátka. Vkusné keramické dekorace, které potěší děti i dospělé, jsou k dispozici v různých průměrech či velikostech.

Chráněné dílny Charity Opava zaměstnávají téměř výhradně lidi s různými handicapy. Jejich výrobky nabízejí jak ve svém internetovém obchodě www.kramekprotebe.cz, tak i v několika kamenných obchodech v Opavě. Najdete je naproti kinu Mír na Kolářské ulici, v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda & Weinstein v prvním poschodí naproti poště. Kromě toho své zboží dílny nabízejí také v prodejním skladu ve zřetelně označených zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.