Uprchlý vězeň i ředitel. Na maškarním bále Mravenečku se bylo na co koukat

04.03.2024 - Vlastní fantazii se meze nekladou. Tak by mohlo znít motto maškarního bálu, který je každým rokem v únoru velkou událostí v Denním stacionáři Mraveneček. Zatímco předchozí ročníky si účastníci chystali na předem dané téma, letos měli ve výběru volnou ruku. A opět se bylo na co koukat.

Škála kostýmů byla skutečně přepestrá. Klienti si vybrali kostým kovboje, šerifa, indiánky, kuchařky, vyskytla se také čertice a jedna zombie jeptiška. Záležet si dali také pracovníci Mravenečku. „Z nedaleké věznice přiběhl vězeň a užil si s námi bál, dohled nad ním převzala ctihodná sestra,“ líčí vedoucí Mravenečku Jana Konopková. „Ze Slovenska přijela cikánka a chtěla nám všem hádat z ruky budoucnost, navštívila nás i paní Zima, které u nás ale bylo horko, přišla Pipi Dlouhá Punčocha a z televize k nám zavítal Večerníček,“ dodává.

Na bále bylo tak jako vždy veselo, nechyběly soutěže, tanec, tombola ani bohaté občerstvení. „A také se s námi přišel na chvíli pobavit pan ředitel a nezklamal, vzal si kostým a zapojil se s námi do soutěží i tance. Děkujeme, bylo to fajn a určitě budeme v této tradici pokračovat,“ uzavírá ohlédnutí za vydařeným maškarním bálem Jana Konopková.

Děkujeme partnerům