Přijďte si udělat radost do Jarního obchůdku Radosti (+ repo TV POLAR)

19.03.2024 - Jarní a velikonoční dekorace, originální výrobky ze dřeva i keramiky či papírových ruliček, šité výrobky a mnoho dalšího zboží nabízejí v březnu ve svém Jarním obchůdku v Jaktaři klienti sociálně terapeutické dílny Radost.

Jarní obchůdek umístěný v sídle Radosti na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři, se v předchozích letech těšil velkému zájmu veřejnosti. Otevřeno zde mají od 11. do 27. března každý pracovní den od 8 do 14.30 hodin. Kromě toho ale Radost dva dny nabídne prodlouženou prodejní dobou od 8 do 17.30 hodin, kdy bude zároveň s obchůdkem od 14 hodin v provozu její cvičná kavárna. Zde si můžete ve středu 13. března a v úterý 19. března kromě nákupu také objednat výbornou kávu a něco dobrého na zub a nechat se obsloužit klienty Radosti.

Návštěvu Jarního obchůdku loni využily také některé mateřské i základní školy. „Moc rádi Vás ve větší skupině mateřských i základních škol nebo kolegů a klientů jiných sociálních služeb přivítáme i letos,“ vzkazuje vedoucí Radosti Lucie Švejdíková. „Prosím ale, abyste se dopředu ohlásili na telefonním čísle 734 435 133,“ upřesňuje.

Reportáž z Jarního obchůdku Radosti přinesla v soboru 23. března TV POLAR. Podívejte se na ni:

Děkujeme partnerům