Květen je ideální na výsadbu sukulentů, dílny k nim mají květináče v akci

06.05.2024 - Od loňského roku nabízejí Chráněné dílny Charity Opava pravidelně v „Akci na tento měsíc…“ dvacetiprocentní slevu na některý ze svých výrobků. V květnu to budou obaly na sukulenty, neboť v tomto měsíci je ideální čas na jejich osázení.

Sleva zahrnuje jak klasické obaly na sukulenty z různých typů hlíny, které vyrábějí zaměstnanci Chráněných dílem Charity Opava, tak také obaly z rukou nevidomých autorů, jimiž jsou převážně obyvatelé domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách.

„Právě nevidomí vyrábí obaly různými technikami, takže výběr je velmi široký a každý kus je originál,“ vysvětluje vedoucí dílenského marketingu Ludmila Slaninová. Obaly se dají použít také jako květináč jak do interiéru, tak do zahrady. „Květen je ideálním časem pro osázení těchto originálních obalů,“ vzkazuje dále Ludmila Slaninová. „Sukulenty svým přirozeným množením samy tvoří zajímavé skupenství, čímž vzniká krásná a na údržbu nenáročná dekorace zahrady.“

Výrobky ve slevové akci i veškeré další zboží nabízí chráněné dílny ve svém internetovém obchodě www.kramekprotebe.cz i v kamenných prodejnách. Ty můžete navštívit v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda&Weinstein v prvním poschodí naproti pošty. Kromě toho své zboží dílny vystavují také v prodejním skladu, který najdete v zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na samém konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Děkujeme partnerům