Koledování pod Vánočním stromem

28.12.1999 - Na Koledování pod vánočním stromem a Vánočních trzích, které probíhaly na Horním náměstí od 17. do 22.12.1999, byl Váš příspěvek do "kasičky lásky" 42 033,50 Kč. Díky Vaší štědrosti můžeme pořídit dárek velmi potřebný - moderní polohovací lůžka pro zapůjčování našim dlouhodobě ležícím klientům. Oblastní charita Opava srdečně děkuje všem "koledníčkům", účinkujícím i jejich učitelům a vedoucím, kteří se přišli s ostatními podělit o radost z příchodu Lásky na svět. Děkujeme také Magistrátu města Opavy, Agentuře pro rozvoj cestovního ruchu a ředitelce DDM paní Polákové za ochotu, podporu a vstřícnost při pořádání již tradičního Koledování pod vánočním stromem a vánočních trhů.
Na Koledování pod vánočním stromem a Vánočních trzích, které probíhaly na Horním náměstí od 17. do 22.12.1999, byl Váš příspěvek do "kasičky lásky" 42 033,50 Kč. Díky Vaší štědrosti můžeme pořídit dárek velmi potřebný - moderní polohovací lůžka pro zapůjčování našim dlouhodobě ležícím klientům.
Oblastní charita Opava srdečně děkuje všem "koledníčkům", účinkujícím i jejich učitelům a vedoucím, kteří se přišli s ostatními podělit o radost z příchodu Lásky na svět. Děkujeme také Magistrátu města Opavy, Agentuře pro rozvoj cestovního ruchu a ředitelce DDM paní Polákové za ochotu, podporu a vstřícnost při pořádání již tradičního Koledování pod vánočním stromem a vánočních trhů.

Děkujeme partnerům