Zveme Vás do školícího střediska na zajímavé přednášky

10.12.2004 - V Charitě Opava zahájilo v listopadu svou činnost nové školící středisko. Jeho hlavním cílem je podporovat vzdělávání pracovníků Charity Opava. Zajímavé přednášky na různá témata, která se dotýkají naší činnosti, se konají v Opavě Jaktaři, Přemyslovců 26 v zasedací místnosti Charity Opava v čase od 13.30 do 15.30 hod. Vstup na přednášky je otevřen také široké veřejnosti.
V Charitě Opava zahájilo v listopadu svou činnost nové školící středisko. Jeho hlavním cílem je podporovat vzdělávání pracovníků Charity Opava. Zajímavé přednášky na různá témata, která se dotýkají naší činnosti, se konají v Opavě Jaktaři, Přemyslovců 26 v zasedací místnosti Charity Opava v čase od 13.30 do 15.30 hod. Vstup na přednášky je otevřen také široké veřejnosti.

V případě zájmu o tyto přednášky, prosíme o potvrzení účasti vždy nejméně 3 dny před termínem konání u asistentky školícího střediska Charity Opava - Kataríny Durkáčové, na tel: 553 612 780 nebo e-mail: vzdelavani@charitaopava.cz. Školící středisko bude připravovat zajímavé přednášky také v novém roce 2005. Bližší informace o termínech zveřejníme na internetových stránkách Charity Opava, prostřednictvím časopisu Cesta a na nástěnkách Charity.

Děkujeme partnerům