Zachovalé šatstvo třídí v charitním šatníku

10.12.2004 - Starší zachovalé oblečení, ze kterého již vaše děti vyrostly nebo které již nenosíte (především pánské kalhoty, bundy, mikiny a boty), vybírají pracovníci Charitního šatníku Střediska vzájemné pomoci. Lidé, kteří zde přinášejí šatstvo, svým darem mohou potěšit spoustu sociálně slabých občanů, kteří naopak prostřednictvím Charitního šatníku získávají ošacení, na jehož pořízení nemají dostatek financí.

Děkujeme všem lidem, kteří přicházejí do Charitního šatníku, za jejich přízeň, poskytnutí finančního daru a respektování podmínek pro příjem ošacení. To musí být především čisté, zachovalé, nepožadujeme však, aby například kabáty byly čištěny v čistírně. Informujeme, že Charitní šatník a Charitní sekáč bude v době od 13. prosince do 9. ledna 2005 uzavřen jak pro příjem, tak pro výdej ošacení. Případné neodkladné individuální požadavky bude v tomto období možné řešit po telefonické domluvě. Šatník i sekáč bude opět otevřen v týdnu od pondělí 10. ledna.