Snímky fotosoutěže MŮJ SVĚT budou celé prázdniny vystaveny na zámku v Raduni

02.07.2019 - Oceněné snímky jedenáctého ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT se vracejí na Opavsko. V sobotu 13. července se představí na slavnostní vernisáži v krásném prostředí raduňské zámecké oranžerie u příležitosti otevření nové prohlídkové trasy. Výstavu, která zde bude k vidění po celé prázdniny, otevře patron soutěže Jindřich Štreit.

Slavnostní odpoledne začne v 15 hodin a vernisáž fotosoutěže MŮJ SVĚT doplní zahájení sochařské výstavy Oly Sopčákové. „Následovat bude slavnostní otevření nové prohlídkové trasy zámku, která představí přerod letního aristokratického sídla v moderní a celoročně obyvatelnou rezidenci s řadou technických vymožeností,“ doplňuje kastelánka zámku v Raduni Markéta Kouřilová.

Fotosoutěž MŮJ SVĚT pořádá již jedenáct let Charita Opava pod patronací prof. Jindřicha Štreita. Autory fotografií jsou zaměstnanci, dobrovolníci a klienti Charit celé České republiky. Fotografie jedenáctého ročníku budou v Raduni k vidění až do konce prázdnin, poté se výstava přesune do Žďáru nad Sázavou.

Soubory ke stažení

nova_trasa_atd._plakat_A3_nahled.pdf nova_trasa_atd._plakat_A3_nahled.pdf 1788 kB

Děkujeme partnerům