Vánoční výrobky Radosti ve firmě Mondélez i v Jaktaři

06.12.2018 - Zajímavé zpestření čekalo ve čtvrtek 6. prosince při polední obědové pauze zaměstnance opavského závodu firmy Mondeléz International. V jídelně si totiž mohli zakoupit vánoční výrobky klientů sociálně terapeutické dílny Radost. A využili toho mnozí, Radost utržila celkem 7.500 korun.

Ve firmě Mondeléz se Charita Opava neprezentovala letos poprvé, už s v květnu zde přímo v prostorné jídelně zaměstnanci i klienti Chráněného a podporované bydlení během jednoho dopoledne vyráběli v rámci takzvaného Tvořivého dne různé výrobky z korálků nebo papíru, které si zaměstnanci, oblečení v charakteristickém bílém oblečení a s nezbytnou síťkou na vlasech, mohli rovnou koupit. „Lidé byli velmi vstřícní, usměvaví, prostě krásně prožitý den,“ hodnotí středeční vánoční prodej zaměstnankyně Radosti Eva Porebská. „Vždyť jsme vlastně z Radosti, ono to ani jinak nejde,“ dodává.

O tom, že vánoční dekorativní výrobky Radosti jsou skutečně velmi hezké a zároveň vkusné, se můžete přesvědčit také ve vestibulu ředitelství Charity Opava v Jaktaři. Až do 14. prosince je zde k vidění prodejní výstavka Radosti, zaměstnanci a klienti navíc zboží průběžně doplňují. Tak neváhejte!