Tým Hradeckého slunovratu se radil v Kavárně pro Radost. Z každé zde prodané vstupenky zůstane třetina klientům Radosti

17.05.2019 - Jako místo své porady si ve čtvrtek 16. května zvolil organizační tým festivalu Hradecký Slunovrat v čele s Václavem Müllerem sociální Kavárnu pro Radost, kterou v Obchodním centru Silesia provozuje sociálně terapeutická dílna Charity Opava Radost. Není to náhoda – Hradecký slunovrat dlouhodobě podporuje Charitu Opava a klienti Radosti na něm dokonce v červnu vystoupí po boku hvězd domácí i zahraniční hudební scény.

Charitní dílny vytvářejí pro festival řadu výrobků merchandisingu, například trička či dřevěná loga festivalu. Specialitou jsou krabičky nebo košíky pro výroční edice festivalového vína, jejichž výroba je doménou sociálně terapeutické dílny Radost. Dílny sv. Josefa se zase postaraly o ozdobnou perforaci aktuálních vstupenek nebo vyrobily na speciálním laseru dřevěné permanentky, které pořadatelé loni nabízeli jako dárek pod stromeček. Vstupenka s. číslem 001 se ale do prodeje nedostala, protože hlavní duše festivalu Václav Müller vyhlásil její charitativní dražbu. Výtěžek 11 tisíc korun dostala opět Radost.

Hlavním programem porady byl výběr potisku festivalových triček z řady návrhů, které mají organizátoři k dispozici. O to, aby se vítězné motivy dostaly na trička, se opět postarají charitní Chráněné dílny sv. Josefa.

Festivalová trička ale dostali darem všichni zaměstnanci a klienti, kteří ten den v Kavárně pro Radost obsluhovali. A nebyl to jediný dárek – Tým festivalu bude od dnešního dne v OC Silesia prodávat také vstupenky na Hradecký slunovrat. Z ceny 600 korun za každou prodanou vstupenku věnují celé dvě stokoruny Radosti. Na prodej vstupenek pak bude po celou dobu dohlížet populární maskot Hradeckého slunovratu vačice Justin, kterého sem organizátoři exkluzivně zapůjčili právě pro tuto příležitost.

Zveme tedy i nadále do OC Silesia a Kavárny pro Radost! Kromě výborné kávy a sladkostí si zde můžete pořídit selfie s Justinem a také koupit s charitativním bonusem vstupenky na Hradecký slunovrat, jehož atraktivní program najdete na níže umístěném odkazu a také v příloze.

https://hradeckyslunovrat.cz/

Soubory ke stažení

HS_2019_KONEČNÝ_PLAKÁT.png HS_2019_KONEČNÝ_PLAKÁT.png 677 kB

Děkujeme partnerům