TV RADOST: BK Opava to ve čtvrtek Nymburku vrátí!

22.05.2018 - Nedařilo se? Nevadí! Ve čtvrtek to vrátíme! To vzkazují klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava RADOST svým kamarádům - hráčům BK Opava, které čeká další těžký zápas o titul s vládci českého basketbalu Nymburkem.

Nedařilo se? Nevadí! Ve čtvrtek to vrátíme! To vzkazují klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava RADOST svým kamarádům - hráčům BK Opava, které čeká další těžký zápas o titul s vládci českého basketbalu Nymburkem.

Opavští borci sice v prvním finálovém zápase v pondělí 21. května podlehli Nymburku 114:90, ale ve čtvrtek 24. května budou mít výhodu bouřlivého domácího prostředí s plnou halou oddaných fanoušků. Chybět mezi nimi nebudou ani klienti Radosti, kteří pro své kamarády z BK Opava opět natočili motivační video.

Na v pořadí již druhý vstup TV RADOST se můžete podívat zde:

Klienti Radosti se s borci BK Opava přátelí už druhý rok a mají za sebou několik společných akcí, při nichž například sehráli v opavské hale basketbalový turnaj nebo naopak přichystali pro basketbalisty soutěže ve svém sídle v Jaktaři. Stali se tak věrnými fanoušky BK Opava a mnozí z nich nevynechají jediný zápas.

klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům