Tři opavští králové v České televizi

07.01.2015 - V přímém televizním přenosu pořadu České televize Dobré ráno se hned ve dvou vstupech objevil v úterý 6. ledna ředitele Charity Opava Jan Hanuš.

V přímém televizním přenosu pořadu České televize Dobré ráno se hned ve dvou vstupech objevil v úterý 6. ledna ředitele Charity Opava Jan Hanuš.

Nejprve ve studiu odpovídal ještě v civilním oblečení na dotazy moderátorů po původu tradice právě začínající Tříkrálové sbírky. Ve druhém pozdějším vstupu, natáčeném u vchodu do ostravského studia České televize, už v kostýmech Tří králů Jahn Hanuš, Hynek Závorka a Jirka Laifert (pro upřesnění –  to je ten černý vzadu) požehnali České televizi a poděkovali novinářům z této veřejnoprávní instituce za spolupráci.

Pokud Vám tento pořad utekl, můžete se k němu vrátit na adrese http://www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/415236100071002/video/, kde si můžete kliknout přímo na záznamy s oběma vstupy.

Charita Opava se také dále objevuje v médiích i ve spojitosti s udělením ceny Neziskovka roku 2014. Do galerie pod článkem Charita Opava v hledáčku médií na adrese https://www.charitaopava.cz/?page=aktuality&id=1164 přibyly další články, tentokráte z Katolického týdeníku, Hlásky a časopisu E15.

Děkujeme partnerům