Stínové divadlo Radosti otevře v pátek 28. června Hradecký slunovrat

20.06.2019 - Na festivalu Hradecký slunovrat vystoupí 28. června vedle řady umělců zvučných jmen také klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost. Jejich zdařilé Stínové divadlo bude dokonce celý festival otevírat, protože ho předvedou na slavnostním zahájení v nově otevřených konírnách Červeného zámku v pátek 28. června v 16.15 hodin.

Toto vystoupení ale není jedinou formou spolupráce Charity Opava s Hradeckým slunovratem. Charitní dílny totiž vytvářejí pro festival řadu výrobků merchandisingu, například potištěná trička či dřevěná loga festivalu. Specialitou jsou krabičky nebo košíky pro výroční edice festivalového vína, jejichž výroba je doménou sociálně terapeutické dílny Radost. Dílny sv. Josefa zase vyrobily na speciálním laseru dřevěné permanentky, které pořadatelé loni nabízeli jako dárek pod stromeček.

Program festivalu najdete v příloze. Pokud nedorazíte po vlastní ose, můžete využít kyvadlový autobus přímo na zámek, který od Východního nádraží odjíždí v 15:45 hodin.

Děkujeme partnerům