Stacionář Mraveneček oslavil tři roky

11.10.2004 - Zaměstnanci Stacionáře pro děti s kombinovanými vadami připravili v souvislosti s oslavou třetího výročí otevření stacionáře program - pro děti z mateřských školek a opavskou veřejnost - s názvem Mravenčí zahrada...
Zaměstnanci Stacionáře pro děti s kombinovanými vadami připravili v souvislosti s oslavou třetího výročí otevření stacionáře program - pro děti z mateřských školek a opavskou veřejnost - s názvem Mravenčí zahrada. Ve středu 29. a ve čtvrtek 30. září probíhalo díky dnům otevřených dveří setkání hendikepovaných dětí se zdravými dětmi i dospělými. Pro návštěvníky byla připravena prohlídka stacionáře a setkání se zaměstnanci, kteří ve stacionáři zajišťují péči o desítku hendikepovaných dětí. Do stacionáře přišlo okolo 120 dětí z pěti opavských mateřských školek. Děti soutěžily, kreslily, hrály si v kuličkovém bazénku a měly možnost projet se na oslíku nebo si odpočinout v relaxační místnosti. Soutěže pro děti probíhaly na zahradě, a také uvnitř Stacionáře a měly u dětí velký úspěch. "Milý Mravenečku, děkujeme za radost, kterou mohly děti naší školičky zažít při příjemném dopoledni na návštěvě ve Vašem centru. Přinesly si spoustu zážitků a při odchodu domů je hned vyprávěly svým rodičům. Přejeme všem hodně radosti a sluníček v duši...", řekla Marie Heisigová - paní ředitelka z MŠ Mnišské.

Děkujeme všem dospělým i dětem, kteří nás navštívili a přinesli s sebou spoustu smíchu a bezprostředních dětských reakcí.

Děkujeme partnerům