Soutěž o tříkrálové foto běží. Zachyťte Tříkrálovku bez Tří králů!

11.01.2021 - Soutěž o nejlepší Tříkrálové foto nebo selfie, kterou vyhlásila Charita Opava spolu s týdeníkem REGION OPAVSKO, stále běží! A že zatím z důvodu protikoronových opatření nemohou Tři králové chodit po domácnostech? Nevadí – sbírka bude probíhat až do 24. ledna online a také na řadě míst, kde mohou lidé přispět do pokladniček. Pořadatelé proto vyzývají: zachyťte svým snímkem zcela výjimečnou Tříkrálovou sbírku bez Tří králů u Vás doma či u pokladniček v prodejnách Tempo, Hruška, některých lékárnách a dalších místech! Fantazii se meze nekladou.

Netradiční podmínky provázející letošní „Tříkrálovku“, mohou být zajímavou výzvou – zdokumentujte specifické situace, v nichž sbírka z důvodu zachování protiepidemických opatření probíhá.

Po ukončení Tříkrálové sbírky se sejde odborná tříčlenná porota, která anonymně vybere ze všech došlých snímků ty nejlepší. Vítězná fota budou zveřejněna v REGIONU OPAVSKO i na webových stránkách a facebooku Charity Opava a jejich autoři vyhrají hodnotné ceny. Fotografie zasílejte do neděle 24. ledna 2021 na mail trikralovka-selfie@charitaopava.cz. Slavnostní online vyhodnocení soutěží chystá Charita Opava na pondělí 15. února 2021.

Připomínáme, že s Tříkrálovou sbírkou 2021 jsou spojeny také další dvě soutěže: soutěž o skvělé foto či video #koledaopava2021 a soutěž o nejlepšího tříkrálového spisovatele.

Podrobnosti najdete zde:

www.charitaopava.cz/informace/Trikralova-sbirka/145#Akce pro koledníky

Děkujeme partnerům