Setkání koledníků a losování o chytré mobily již tento čtvrtek 28. ledna!

26.01.2016 - Soutěž pro koledníky o šest chytrých telefonů HTC Desire 510 a volný vstup do aquaparku se blíží. Všichni koledníci i vedoucí skupinek jsou zváni do opavského kina Mír již tento čtvrtek 28. ledna v 15.30 hodin.

Tradiční setkání Tříkrálových koledníků s vyhodnocením sbírky doprovodí tak jako každý rok atraktivní program. Nejprve proběhne nepochybně velmi netrpělivě očekávané losování o šest chytrých telefonů HTC Desire 510, které si pak přítomní šťastlivci budou moci ihned odnést. Poukázky na knihy si přeberou také děti, které vyhrály soutěž O nejlepší Tříkrálové selfie. Následovat bude promítání pohádky Sedmero krkavců jako poděkování všem, kteří se na letošní rekordní Tříkrálové sbírce podíleli.

Těšíme se na vás ve ČTVRTEK 28. LEDNA V 15.30 HODIN V OPAVSKÉM KINĚ MÍR!