RADOST připravila pěkný pátek třináctého

13.04.2018 - Překvapení na pátek třináctého připravili zaměstnanci a klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava RADOST. Hned od rána dne, který bývá označován jako smolný, uspořádali ztřeštěný maškarní bál a dobrou náladu přenesli také na všechna další střediska, která sídlí v Jaktaři.

Překvapení na pátek třináctého připravili zaměstnanci a klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava RADOST. Hned od rána dne, který bývá označován jako smolný, uspořádali ztřeštěný maškarní bál a dobrou náladu přenesli také na všechna další střediska, která sídlí v Jaktaři.

Hned dopoledne totiž zavítali za hlasitého zvonění do chráněných dílen, wellness centra i do budovy ředitelství Zorro mstitel, Křemílek, Pamela Anderson, Charlie Chaplin a další postavičky, které v maškarním reji obcházely celý areál Charity Opava v Jaktaři.

A tak místo obav ze smůly v RADOSTI slavili, tancovali, hodovali a soutěžili. „Prostě jsme si připravili pěkný pátek třináctého,“ směje se jedna ze sociálních pracovnic Lucie Lenková.

Děkujeme partnerům