Radost otevírá vánoční obchůdek, přijťe si koupit originální ozdoby a dekorace

14.11.2022 - Svůj vlastní vánoční obchůdek otevře v úterý 15. listopadu sociálně terapeutická dílna Radost. Klienti tohoto střediska Charity Opava budou ve svých prostorách na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři až do 13. prosince nabízet originální vánoční dekorace vlastní výroby, které se při loňské premiéře obchůdku setkaly s velkým úspěchem.

Otevírací doba bude vycházet z možností klientů Radosti, ale zároveň zohlední i to, aby do obchůdku mohli alespoň některé dny dorazit zájemci i po pracovní době. Ve dnech 15., 16., 23. a 30. listopadu a 7. a 13. prosince proto můžete obchůdek navštívit od 14 do 18 hodin, v ostatní dny kromě víkendu vždy od 9 do 14.30 hodin.

Návštěvy mohou být v adventním čase vhodné například i pro školy nebo školky. „Rádi Vás přivítáme, ale raději se, prosím, objednejte dopředu na telefonním čísle 607 647 039, ať máme čas se na Vás připravit,“ vzkazuje vedoucí Radosti Lucie Švejdíková.

Z obchůdku si kromě vánočních dekorací můžete odnést také různé sladkosti či kávu z Kavárny pro Radost. „Přijďte si udělat radost, koupit si vánoční dekoraci nebo dáreček pro někoho blízkého, opravdu bude z čeho vybírat,“ zve Lucie Švejdíková.

Soubory ke stažení

RADOST_-_obchudek_plakát.pdf RADOST_-_obchudek_plakát.pdf 1798 kB

Děkujeme partnerům