Radost otevírá na tři týdny vánoční obchůdek, přijďte si vybrat originální dekorace! (+ reportáž Českého rozhlasu)

24.11.2021 - Jedinečný vánoční obchůdek otevře ve čtvrtek 25. listopadu na tři týdny sociálně terapeutická dílna Radost. Klienti tohoto střediska Charity Opava totiž tvoří originální vánoční dekorace, o které je každoročně velký zájem mezi zaměstnanci Charity Opava. Letos se v Radosti rozhodli nabídnout je ve svých nových prostorách na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři také široké veřejnosti.

Slavnostní otevření 25. listopadu, kdy zde budou své zboží prodávat od 14 do 17.30 hodin, bude doprovázet také prodej vánočního punče a klienti návštěvníkům také předvedou své baristické dovednosti v Motokavárně pro Radost. Následující dny zde bude otevřeno s výjimkou víkendů vždy od 9 do 15 hodin. „Přijďte si vybrat, je opravdu z čeho,“ zve vedoucí Radosti Lucie Švejdíková.

Návštěvy mohou být v adventním čase vhodné například i pro školy nebo školky. „V tomto případě se ale raději objednejte dopředu na telefonním čísle 734 435 133, ať máme čas se na Vás připravit,“ dodává. Obchůdek ukončí prodej 16. prosince.

Poslechněte si, jak o obchůdku referoval Český rozhlas v reportáži Martina Knitla:

Soubory ke stažení

Obchůdek Radosti - reportáž Český rozhlas prosinec 2021.mp3 Obchůdek Radosti - reportáž Český rozhlas prosinec 2021.mp3 2033 kB