Proběhne dražba permanentky č. 001 na Hradecký slunovrat, určená pro Radost. Buďte jednička a přihoďte!

16.12.2018 - Dražba pro Radost! Pod tímto sloganem začne ve středu 19. 12. v 19.12 hodin na facebookové stránce festivalu Hradecký slunovrat dražba dárkové vánoční permanentky s číslem 001. Přihazovat bude možno přímo na této stránce, dražba potrvá přesně dva dny a celý výtěžek bude určen sociálně terapeutické dílně Radost Charity Opava.

Spojení festivalu Hradecký slunovrat a Charity Opava v této dražbě není náhodné. Zakladatel a hlavní organizátor festivalu Václav Müller i jeho firma VAMA Charitu Opava podporuje již mnoho let, charitní dílny také vytvářejí pro festival řadu výrobků merchandisingu. Také dřevěné dárkové vánoční permanenty na další ročník festivalu v červnu příštího roku vyrobily na speciálním laseru Chráněné dílny sv. Josefa.

Permanentka s číslem 001 se bude dražit ve prospěch sociálně terapeutické dílny Radost, její klienti s mentálním postižením zase pletou košíky pro speciální edice festivalového vína. A nejen to – v červnu příštího roku je na Hradeckém slunovratu dokonce čeká samostatné divadelní vystoupení. Držitele jubilejní originální permanentky s číslem 001 na něj určitě pozvou, aby mu mohli osobně poděkovat.

https://www.facebook.com/events/303726026912128/

 

Soubory ke stažení

Plakát DRAŽBA PRO RADOST.pdf Plakát DRAŽBA PRO RADOST.pdf 908 kB
radost_plakat.png radost_plakat.png 6423 kB

Děkujeme partnerům