Pozor! Soutěž O NEJLEPŠÍ TŘÍKRÁLOVÉ SELFIE končí již v pondělí!

13.01.2016 - Už jen několik dní mají koledníčci Tříkrálové sbírky na odeslání fotografie do soutěže O NEJLEPŠÍ TŘÍKRÁLOVÉ SELFIE. Uzávěrka soutěže, na jejíž výherce čekají zajímavé ceny, totiž vyprší již v pondělí 18. ledna.

Už jen několik dní mají koledníčci Tříkrálové sbírky na odeslání fotografií do soutěže O NEJLEPŠÍ TŘÍKRÁLOVÉ SELFIE. Uzávěrka soutěže, na jejíž výherce čekají zajímavé ceny, totiž vyprší v pondělí 18. ledna.

Připomeňme si, jak je možné se do soutěže zapojit: koledníci musí pořídit foto nebo selfie své kolednické skupinky a snímek odeslat do uzávěrky soutěže na e-mail trikralovka-selfie@charitaopava.cz.

&Komise bude hodnotit originalitu fotografie i kostýmů a celkový dojem. Ty nejlepší snímky pak najdete v týdeníku REGION OPAVSKO, který je patronem soutěže. Proto neváhejte a posílejte své fotografie – na výherce této soutěže, která má letos premiéru, čeká řada hodnotných poukázek na knihy.

Vyhodnocení soutěží proběhne 28. ledna 2016 v kině Mír a následně budou jména výherců uveřejněna na webových stránkách Charity Opava.

Děkujeme partnerům