Pomozte při Tříkrálové sbírce a přihlaste se na koledování!

08.11.2017 - O pomoc při Tříkrálové sbírce na rok 2018 prosí všechny rodiče i děti v Opavě a okolí její koordinátorka Marie Gilíková. V loňském ročníku této nejstarší české dobročinné akce, které se od počátku účastní také Charita Opava, se v Opavě a okolí vybraly skoro dva miliony korun, které již celý letošní rok slouží těm nejpotřebnějším.

O pomoc při Tříkrálové sbírce na rok 2018 prosí všechny rodiče i děti v Opavě a okolí její koordinátorka Marie Gilíková. V loňském ročníku této nejstarší české dobročinné akce, které se od počátku účastní také Charita Opava, se v Opavě a okolí vybraly skoro dva miliony korun, které již celý letošní rok slouží těm nejpotřebnějším. 

„O pomoc, bez které se neobejdeme, bych vás chtěla jménem Charity Opava poprosit i při nadcházející Tříkrálové sbírce, která bude probíhat od 1. do 15. ledna 2018,“ žádá všechny lidi dobré vůle Marie Gilíková. Pomoci můžete tak, že vytvoříte skupinku, která bude chodit koledovat s úředně zapečetěnou pokladničkou. Skupinku tvoří Tři králové, které představují obvykle děti, a jeden vedoucí, kterým musí být osoba starší patnácti let.

„Buďte u toho s námi! Prožijte opět společně povznášející pocit z koledování pro dobrou věc i pomoci těm, kteří to potřebují. Kontaktujte nás, prosím, do 15. prosince 2017 na telefonním čísle 604 175 518 či e-mailu gilikova@charitaopava.cz. Pokladničky a další potřebné věci včetně scénáře ke koledování vám podle potřeby zajistíme,“ vzkazuje M. Gillíková, která dodává, že Charita Opava má pro koledníky opět připravenu řad cen, například losování o chytré telefony, soutěž o nejlepší fotografii z koledování, promítání pohádky v kině Mír, volný vstup na bruslení a do aquaparku nebo pozvání na Sluníčkové odpoledne.

Děkujeme partnerům