Petr Linhart zahraje 6. července pro Radost, vstupenky jsou stále k dispozici

29.06.2021 - Pomoc v akci NA KAFE S RADOSTÍ NA HRADECKÝ SLUNOVRAT, ve které se lidé skládali na pořízení pojízdné kavárny pro klienty sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost, nabídl také hudebník Petr Linhart. Jeho velmi speciální vystoupení, které bylo jednou z odměn pro přispěvatele, proběhne už v úterý 6. července. Jmenuje se „Koncert na trati, po které nikdy nevyjely vlaky“ a vstupenky na něj jsou stále k dispozici.

Petr Linhart loni vydal desku Nezvěstní, která získala druhé místo v anketě Rádia Proglas Album roku a byla také nominována na Anděla v kategorii folk. Petr je ale také, jak napovídá název jeho dnes již legendární skupiny Majerovy brzdové tabulky, velký fanoušek železnic a všeho, co s nimi souvisí. Pojďte s námi na procházku s originálním venkovním koncertem u zbytků plánované železniční trati Opava-Fulnek v lesích u Chvalíkovic.

Potkáme se v 16 hodin na parkovišti u zámku Raduň (vzadu u rybníku) a po krátké procházce zahraje Petr Linhart koncert, který se už nikdy více nebude opakovat. V případě špatného počasí koncert proběhne na zámku v Raduni.

Vstupenka, jejímž zakoupením podpoříte klienty Radosti, stojí pouhých 200 korun a objednat si ji můžete na e-mailu mludek@centrum.cz. 

Soubory ke stažení

HS21_plakat_A3_LINHART.pdf HS21_plakat_A3_LINHART.pdf 208 kB

Děkujeme partnerům