OPAVSKÁ PĚTKA na podporu basketu i Charity Opava pokračuje!

18.08.2021 - Pod názvem OPAVSKÁ PĚTKA spustil Basketbalový klub Opava loni v červnu projekt na podporu opavského basketbalu, do jehož chodu těžce zasáhla koronavirová krize. Prodej speciálních VIP permanentek ale kromě opavských basketbalistů podpořil také Charitu Opava, které byla určena pětistovka z každé zakoupené VIP permanentky v hodnotě pět tisíc korun. Úspěšný projekt pokračuje i v další sezóně.

Program Opavská pětka se dočkal dalšího pokračování v blížící se sezóně díky velkému ohlasu fanoušků BK Opava. A jeho organizátoři opět mysleli na klienty Charity Opava. Z každé prodané VIP permanentky na sezónu 2021-2022 jim stejně jako v přechozí sezóně věnují pětistovku.

Název Opavská pětka je inspirován takzvanou základní pětkou, tedy zahajovací sestavou, která je v každém basketbalovém zápase velmi důležitá. A velmi důležitá a přínosná je pro Charitu Opava také spolupráce s opavskými basketbalisty. Ti pro klienty sociálně terapeutické dílny Radost už několik let připravují pravidelné tréninky a letos je podpořili v crowdfundingové akci na vybavení speciální pojízdné kavárny. S tou se klienti Radosti všem fanouškům představí v opavské basketbalové hale už na prvním ligovém zápase v sobotu 25. září. „Přijďte nás podpořit a fandit vicemistru ČR i Charitě Opava,“ vzkazuje Alexandra Šimonová z oddělení marketinku BK Opava.

Více informací zde:

https://www.bkopava.cz/opavska-5

Děkujeme partnerům