NEZAPOMEŇTE! Uzávěrka 12. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT končí posledního ledna!

23.01.2020 - Pozor, termín, do kterého mohou své snímky do 12. ročníku prestižní fotosoutěže MŮJ SVĚT posílat zaměstnanci, dobrovolníci a klienti Charity celé České republiky, se rychle krátí – neváhejte, uzávěrka je již posledního ledna!

Také letos vyhlásila porota v čele s garantem soutěže prof. Jindřichem Štreitem tři soutěžní kategorie pod názvy Portrét, Život kolem nás a Jak to vidím já. Termín na posílání fotografií vyprší přesně o půlnoci ve čtvrtek z 31. ledna na 1. února 2020, následně bude soutěž uzavřena, aby se hned v pondělí 3. února sešla odborná porota, tvořená vedle Jindřicha Štreita také pedagogem Institutu tvůrčí fotografie Jiřím Siostrzonkem a zástupcem partnerské firmy ASEKOL Zdeňkem Kováříkem, a vybrala ty nejlepší snímky.

Mezi těmi, kdo posílají do fotosoutěže své snímky, se objevuje také mnoho nových jmen. Charita Opava loni vydala k desetiletému výročí fotosoutěže výpravnou knihu MŮJ SVĚT, kterou pak rozeslala na všechny Charity České republiky s prosbou o další propagaci soutěže.

Je již také znám termín slavnostní vernisáže, která proběhne za účasti všech členů komise v úterý 25. února 2020 v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě.Neváhejte, těšíme se také na Vaše snímky! Na vítěze čekají diplomy a zajímavé ceny a jejich fotografie budou posléze celý rok 2020 putovat po České republice. Podrobnější instrukce a informace najdete na stránkách Charity Opava www.charitaopava.cz pod záložkou FOTOSOUTĚŽ.

muj_svet_letak_2020_A4.pdf muj_svet_letak_2020_A4.pdf 2318 kB