Nad prérií se vznáší ranní opar a u Mravenečků začíná maškarní bál

03.03.2020 - Nad ranní prérií se vznáší lehký opar, když se na obzoru objeví tlupa indiánů a kovbojů na divokých koních. Je pátek 28. února a v Denním stacionáři Mraveneček zní úvodní píseň z filmu Vinnetou. Právě tu začíná tradiční maškarní bál, letos v duchu hodně Divokého západu.

A že si tak jako každý rok dali klienti i zaměstnanci Mravenečku na svých převlecích opravdu záležet, poznáte hned z fotografií. „Jak se můžete přesvědčit, dokonce k nám zavítal i kanibal, vlastně kanibalka, a tak i díky tomu bylo veselo hned od rána,“ vypráví vedoucí Mravenečku Jana Konopková.

Po úvodní přehlídce masek, při které se bylo skutečně na co koukat, přišel čas na obhlídku bohaté tomboly. A pak už následoval tanec, soutěže, vybírání nejhezčí masky, zkrátka pravá maškarní zábava včetně občerstvení. „Byli jsme moc rádi za návštěvu naší paní manažerky Pavlíny Králové a také sestry Samuely, která si tak jako my všichni vyzkoušela, jak se bydlí v pravém indiánském týpí,“ dodává Jana Konopková.

Na závěr si každý vylosoval výhru v tombole a i proto si všichni kromě hezkých zážitků z maškarního bálu odnesli nějaký hezký dárek.

Howgh!

Děkujeme partnerům