Na Ošetřovatelských dnech prevence obsluhují klienti Radosti

25.06.2018 - Kavárníky se ve středu 27. a čtvrtek 28. června stanou klienti sociálně terapeutické dílny Radost. Na Horním náměstí v Opavě budou v malém stánku připravovat a servírovat různé druhy káv a limonád v rámci Ošetřovatelských dnů prevence, pořádaných Fakultou veřejných politik Slezské univerzity.

Kavárníky se ve středu 27. a čtvrtek 28. června stanou klienti sociálně terapeutické dílny Radost. Na Horním náměstí v Opavě budou v malém stánku připravovat a servírovat různé druhy káv a limonád v rámci Ošetřovatelských dnů prevence, pořádaných Fakultou veřejných politik Slezské univerzity.

Součástí dvoudenního programu, v němž jsou všechny nabídky služeb zdarma, bude například měření hladiny krevního tlaku, pulzu, zjištění množství tělesného tuku a vody, hladiny krevního cukru nebo krevní skupiny, monitoring a prevence vzniku nádorových onemocnění či prevence závislosti. Podrobnější program najdete na přiloženém letáčku.

„Srdečně Vás zveme, i naši uživatelé budou součástí této akce a připraví Vám skvělé občerstvení,“ vzkazuje vedoucí Radosti Lucie Lichá.

Děkujeme partnerům