Na koledníky čekají soutěže o mobily Samsung Galaxy J3, tříkrálové foto a nejlepšího spisovatele. Přihlaste se!

19.12.2018 - Celá řada zajímavých soutěží o hodnotné ceny pro koledníky bude opět provázet letošní Tříkrálovku. Vyhrát můžete chytrý mobil, volňásky to aquaparku nebo poukázky na knihy.

Tak jako v předchozích letech na koledníky opět čeká soutěž o chytré mobilní telefony, tentokrát o šest modelů Samsung Galaxy J3. Novinkou je ale literární soutěž o nejlepšího tříkrálového spisovatele, do níž se můžete zapojit tím, že nám napíšete o svých zážitcích z koledování. „Stačí pár řádků, ale můžete se také rozepsat a zaznamenat, co pěkného nebo i smutného jste během příprav nebo samotného koledování zažili,“ vysvětluje koordinátorka Tříkrálovky Marie Hanušová.

Chybět nebude ani soutěž O nejlepší Tříkrálové foto nebo selfie, kterou již potřetí vyhlašujeme spolu s týdeníkem REGION OPAVSKO. Koledníci, kteří se chtějí soutěže zúčastnit, musí pořídit foto nebo selfie své kolednické skupinky a snímek odeslat do 18. ledna 2019 na e-mail trikralovka-selfie@charitaopava.cz. Komise ve složení redaktorka Tereza Piskořová, dobrovolník z Vlaštoviček Vladimír Herman a člen Rady Charity Opava Jan Petkov pak bude na svém zasedání hodnotit originalitu fotografie i kostýmů spolu s celkovým dojmem a úrovní fotografie. Vítězné fotografie poté zveřejní týdeník REGION OPAVSKO.

Charita Opava stále hledá koledníky, především v Opavě. Prosíme všechny zájemce, aby kontaktovali koordinátorku Tříkrálové sbírky Marii Hanušovou na telefonním čísle 604 175 518 či e-mailu tks@charitaopava.cz. “Pomoci můžete tak, že vytvoříte skupinku, která bude chodit koledovat s úředně zapečetěnou pokladničkou. Skupinku tvoří Tři králové, které představují obvykle děti, a jeden vedoucí starší patnácti let,“ dodává Marie Hanušová. Kromě vědomí, že jste pomohli dobré věci, Vás také čeká losování o zajímavé ceny.

Vyhodnocení soutěží, jejichž podrobná pravidla najdete na stránkách Charity Opava pod záložkou TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA, proběhne 30. ledna 2019 v kině Mír a následně budou jména výherců uveřejněna na webových stránkách Charity Opava.

Děkujeme partnerům