Na Dni Země a mláďat najdete také Chráněné dílny sv. Josefa

23.04.2019 - Den Země a mláďat bude probíhat od 25. do 27. dubna v areálu Školního statku v Opavě. Součástí bohatého programu bude také prezentace a prodej výrobků Chráněných dílen sv. Josefa.

Čtvrtek a pátek jsou na Dni Země a mláďat vyhrazeny především školám. Chráněné dílny sv. Josefa si proto připravily na první dva dny této tradiční každoroční akce stanoviště, kde budou zájemci z řad dětských návštěvníků plnit různé úkoly. Především to bude vybarvování obrázků s motivy zvířat či zemědělských strojů, vyřezaných v dílnách v dostatečném množství na speciálním laseru. Vybarvovat budou moci také ručníky s motivy různých obrázků, k čemuž si budou moci zakoupit speciální nesmývatelné fixy.

Sobota pak patří široké veřejnosti a především rodinám, takže v prodejním stánku Chráněných dílen sv. Josefa najdou zajímavé keramické, šité i další zboží malí i velcí návštěvníci Dne Země a mláďat.

Po celou dobu bude na Školním statku probíhat zajímavý program, na všechny čekají různé soutěže, jízda na koni, vystoupení jezdeckého oddílu a sokolníků, malování na obličej, kolotoč, skákací hrad a další atrakce. Otevřeno zde bude ve čtvrtek a pátek od 9 do 17 hodin, v sobotu pak pouze do 16. hodin.

Děkujeme partnerům