Motokavárna má na kontě sto tisíc! Máme vyhráno, ale nekončíme, před námi je ještě hodně času a cen!

21.05.2021 - V pátek 21. května přesně ve 20:22 hodin se klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost věrni svému názvu opravdu hodně radovali. A měli proč! V tu chvíli totiž padla hranice sta tisíc korun a bylo jisté, že se jejich crowdfundingový projekt „Káva pro Radost na Hradeckém slunovratu“ podařil. Klienti Radosti dostanou díky všem přispěvatelům svou vlastní pojízdnou motokavárnu a stanou se z nich skuteční a nefalšovaní barmani. Děkujeme! Ale pozor! Stále ještě máme hodně času a díky našim partnerům také mnoho skvělých cen. Pojízdnou kavárnu tak stále můžeme posunout o level výš.

Za každou korun vybranou navíc totiž bude moci mít vysněná kavárna Radosti kvalitnější vybavení. A nejen to – Charita Opava by pro klienty Radosti ráda připravila tréninkovou místnost, v níž by si mohli přípravu kávy i obsluhování nacvičovat. Umění přípravy dobré kávy je zde bude zdarma učit baristka kavárny Malé Café Šárka Bolatzká, která sama přispěla do akce čtyřmi odměnami.

Mezi odměnami, které jsou stále k mání, jsou například třídenní vstupenky na festival Hradecký slunovrat včetně představení Dejvického divadla Ucpanej systém, komentovaná prohlídka konkatedrály P. Marie v Opavě, exkluzivní účast na tréninku BK Opava a společná fotka s celým mužstvem, kniha Zbigniewa Czendlika s osobním věnováním, exkluzivní prohlídka zámku v Raduni, fotografie Ivana Trojana s osobním věnováním a mnoho dalších cen.

Více informací i možnost se zapojit najdete zde:

https://www.donio.cz/nakafesradosti

Všem, kteří se podíleli na tomto projektu, patří veliké poděkování. Věříme, že s tak skvělými lidmi, jako jste Vy, ho můžeme posunout ještě dále.

V pátek 21. května jste o této akci mohli slyšet reportáž Martina Knitla na vlnách Českého rozhlasu. Tady je:

Soubory ke stažení

eský rozhlas 21.5.2021 - Akce motokavárna.mp3 eský rozhlas 21.5.2021 - Akce motokavárna.mp3 1471 kB

Děkujeme partnerům