Kteří z koledníčků Tříkrálovky si odnesou chytrý mobil?

22.01.2015 - Pomohli dobré věci a teď je za to čeká řada odměn. Koledníčci letošní Tříkrálové sbírky, kteří do svých kasiček dohromady vybrali 1.692.821 korun, se mohou těšit na promítání pohádky či bruslení na opavském zimním stadionu. Největší očekávání ale budí vyhodnocení soutěže o nejhezčí Tříkrálovou kometu a losování koledníčků. Jak by také ne, vždyť ve hře je celkem šest chytrých mobilů HTC Desire 510!

Šťastní výherci budou oznámeni a vylosování na tradičním setkání koledníčků v opavském kině Mír v úterý 27. ledna v 15.30 hodin. Publikum pozdraví tak jako loni tři králové Jan Hanuš, Hynek Závorka a Jirka Leifert, kteří také předají cenu za nejkrásnější tříkrálovou kometu a především pak budou z osudí ze stovek lístků se jmény koledníků losovat ty šťastlivce, kteří domů odejdou se skutečně hodnotným mobilním telefonem.

Na všechny pak čeká promítání pohádky Jana Svěráka Tři bratři a pozvání na bruslení zdarma, které je pro koledníčky přichystáno 9. února od 11 do 12.30 hodin na opavském zimním stadionu. Tím ale odměny pro koledníky nekončí – těšit se můžou ještě na červen, kdy je pro ně na dvoře ředitelství Charity Opava v Jaktaři připraveno tak jako každý rok Sluníčkové odpoledne plné atrakcí, her a cen.