Kdo vyhrál chytré mobily?

28.01.2015 - Opavské kino Mír zaznamenalo 27. ledna nebývalou koncentraci koledníků Tříkrálové sbírky. Jak by také ne – úterní odpoledne bylo věnováno právě jim. Kromě promítání pohádky Tři bratři a občerstvení je čekalo také vyhodnocení soutěže o nej.. tříkrálovou kometu, ale především magnet celé akce – losování o šest chytrých mobilů HTC Desire 510. O tom, jak to v kině Mír vypadalo a kdo si nakonec odnesl ceny, pojednává následující fotoreportáž.

Opavské kino Mír zaznamenalo 27. ledna nebývalou koncentraci koledníků Tříkrálové sbírky. Jak by také ne – toto úterní odpoledne bylo věnováno právě jim. Kromě promítání pohádky Tři bratři a občerstvení je čekalo vyhodnocení soutěže o nej... tříkrálovou kometu, ale především magnet celé akce – losování o šest chytrých mobilů HTC Desire 510. O tom, jak to v kině Mír vypadalo a kdo si nakonec hodnotné ceny odnesl, pojednává následující fotoreportáž.

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům