Kavárna pro Radost je v centru dění. Navštívili ji také herci Slezského divadla

21.05.2019 - Kavárna pro Radost se pomalu stává centrem společenského dění v Opavě. Po opavských basketbalistech v čele s trenérem Petrem Czudkem a organizačním výboru festivalu Hradecký slunovrat ji v úterý 21. května navštívili také herci činohry Slezského divadla v Opavě.

Hana Vaňková, Ivana Lebedová, Kamila Srubková a Daniel Volný dorazili do kavárny o půl jedenácté dopoledne a obsluha již na ně čekala. Kromě dobré kávy si pro ně připravila jako dárek také knihu o deseti letech fotosoutěže Můj svět a krátké seznámení s činností Charity Opava a sociálně terapeutické dílny Radost, jejíž klienti v kavárně obsluhují.

Mnoho z toho ale herci Slezského divadla dobře znají, kromě jiného se podílejí na přípravě slavnostního průvodu k zahájení Tříkrálové sbírky, několikrát také četli verše klientů z Domu sv. Cyrila a Metoděje u příležitosti vydání jejich sbírek básní.

Chybět nemohlo ani společné foto, které na nástěnce Kavárny pro Radost v Obchodním centru Silesia na Těšínské ulici doplní dvě z předchozích vzácných návštěv. Přesvědčit se o tom můžete u dobré kávy a zákusku až do konce června každý pracovní den od 8 do 15 hodin.

 

Děkujeme partnerům