Kalendáře společnosti AURA medical pomohou Mravenečku (+ repo TV POLAR k 20 letům od založení)

22.10.2021 - Částkou 14 tisíc korun z prodeje firemních kalendářů na rok 2022 podpořila denní stacionář pro děti s kombinovanými vadami Mraveneček společnost AURA Medical. Jak přišla velká společnost sídlící v Praze právě na stacionář Charity Opava Mraveneček až z druhého konce republiky?

„Přemýšleli jsme, koho bychom podpořili, a Vás jsme našli přes internetový vyhledávač,“ vysvětluje Markéta Hanáková ze společnosti AURA Medical. „A jsme moc rádi, že naši ruku při vyhledávání na internetu vedla paní Štěstěna k vám a mohli jsme dennímu stacionáři Mraveneček být alespoň v malém prospěšní,“ dodává. Podporu vybrané charitativní organizace skrze prodej kalendářů zde uskutečnili poprvé, ale podle jejích slov to není naposledy.

Společnost AURA Medical s.r.o. je významný český dodavatel zdravotnických přístrojů a vybavení. Zaměřuje se zejména na high-end přístroje pro radiodiagnostiku, operační sály a mamologii.

„Děkujeme,“ vzkazují z Mravenečku a mávají do Prahy.

Podívejte se také na reportáž TV POLAR k výročí 20 let od založení Mravenečku: