Pozor! Uzávěrka 13. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT končí už tuto neděli 31. ledna!

22.01.2021 - Pozor, termín, do kterého mohou posílat své snímky do 13. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT zaměstnanci, dobrovolníci a klienti Charity celé České republiky, se rychle krátí! Uzávěrka termínu, během kterého můžete posílat své fotografie do dalšího ročníku prestižního fotografického na adresu fotosoutez@charitaopava.cz, vyprší přesně o půlnoci z 31. ledna na 1. února 2021.

Také letos vyhlásila porota v čele s garantem soutěže prof. Jindřichem Štreitem tři soutěžní kategorie pod názvy Portrét, Život kolem nás a Jak to vidím já. Termín na posílání fotografií vyprší přesně o půlnoci v neděli z 31. ledna na pondělí 1. února 2021, následně bude soutěž uzavřena, aby se vzápětí sešla odborná porota, tvořená vedle Jindřicha Štreita také pedagogem Institutu tvůrčí fotografie Jiřím Siostrzonkem a zástupcem partnerské firmy ASEKOL Zbyňkem Kováříkem. Vybírat budou z fotografií, označených pouze čísly, aby se až na závěr dověděli, kdo se stal vítězem 13. ročníku fotosoutěže.

Doufejme, že již budou ta nejpřísnější protikovidová opatření odvolána a slavnostní vernisáž bude moci za účasti všech členů komise proběhnout v plánovaném termínu v úterý 25. března 2021 v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě.

Podrobnější instrukce a informace najdete v přiloženém letáčku.

Soubory ke stažení

muj_svet_letak_2021_A4.pdf muj_svet_letak_2021_A4.pdf 2049 kB

Děkujeme partnerům