Dílny sv. Josefa pořádají kurz šití pro začátečníky

30.01.2018 - Kurz šití pro začátečníky otevírají Chráněné dílny sv. Josefa. Je určen pro každého, kdo má chuť naučit se šít na šicím stroji a potěšit svými výrobky sebe nebo své blízké.

Kurz šití pro začátečníky otevírají Chráněné dílny sv. Josefa. Je určen pro každého, kdo má chuť naučit se šít na šicím stroji a potěšit svými výrobky sebe nebo své blízké.

V první lekci se seznámíte s funkcemi šicího stroje a naučíte se rovný steh. Ušijete si polštářek, ubrus, prostírání či závěsy. V dalších lekcích jsou v plánu tašky, kapsáře, zástěry, chňapky, jednoduché sukně a kalhoty, dekorace, povlečení, drobné opravy oděvů. Kurz bude probíhat v zařízené šicí dílně v Opavě, ul. Přemyslovců 26 a povedou ho dvě odborné lektorky. Přímo na místě budou mít účastníci možnost zakoupit látky a galantérii za výhodnou cenu a také si zapůjčit šicí stroj.

Kurz se uskuteční v termínu od 19. února do 19. března vždy každé pondělí od 15 do 18 hodin a cena 1.250 korun obsahuje celkem pět lekcí, jedna tříhodinová lekce tedy vyjde na 250 korun. Přihlášky směřujte do 12. února na adresu Charita Opava Chráněné dílny sv. Josefa, Přemyslovců 26, nebo na mail slaninova@charitaopava.cz či telefonní číslo 731 573 971. Kapacita kurzu je omezena na deset osob, tak neváhejte!

Děkujeme partnerům