Co pod stromeček? Dřevěné permanentky na Hradecký slunovrat z charitních dílen!

03.12.2018 - S festivalem Hradecký slunovrat i s hlavním organizátorem této stále oblíbenější kulturní události Václavem Müllerem a jeho firmou VAMA spolupracuje Charita Opava již mnoho let. Aktuálně naše Chráněné dílny sv. Josefa vyrobily dřevěné dárkové vánoční permanenty na další ročník festivalu v červnu příštího roku, na který zavítá opět řada umělců zvučných jmen.

Charitní dílny vytvářejí pro festival řadu výrobků merchandisingu, například trička či dřevěná loga festivalu. Specialitou jsou krabičky nebo košíky pro speciální edice festivalového vína, jejichž výroba je doménou sociálně terapeutické dílny Radost. Přesvědčte se o tom na tomto videu:

Dřevěné permanentky mají letos premiéru a mohou se stát hodnotným i vkusným dárkem pod stromeček. „Naše dřevěné permanentky na festival Hradecký slunovrat 2019, které opravdu krásně voní dřevem, už putovaly do Prahy, Brna, Rožnova pod Radhoštěm, Havířova a dalších měst,“ říká Václav Müller. „Pár je jich ještě k dispozici a můžete si vybrat i číslo, pokud je ještě volné,“ dodává.

O vstupenky, jejichž výrobu na speciálním laseru Chráněných dílen sv. Josefa v Jaktaři uvidíte na videu na níže přiloženém odkazu, si můžete napsat na info@hradeckyslunovrat.cz, nebo je zakoupíte v Informační centrum Hradec nad Moravicí, opavské Sluně nebo prodejně VAMA. Darujte blízkým na Vánoce zážitky. Na nejpohádkovějším zámku!