Chytré mobily zamířily ke koledníkům

29.01.2014 - Jonáš Pavlíček, Kristýna Krejčíříková a Terezie Chamrathová z Opavy – to jsou jména třech šťastlivců, která zazněla v úterý 28. ledna odpoledne před zaplněným hledištěm opavského kina Mír. V publiku seděli pouze tříkráloví koledníci, pro něž si Charita Opava připravila jako poděkování promítání filmu Čtyřlístek ve službách krále. Pohádce ale předcházelo vyhodnocení soutěže o nejlepší tříkrálovou korunku a také netrpělivě očekávané losování o tři mobilní telefony.

Jonáš Pavlíček, Kristýna Krejčíříková a Terezie Chamrathová z Opavy – to jsou jména třech šťastlivců, která zazněla v úterý 28. ledna odpoledne před zaplněným hledištěm opavského kina Mír. V publiku seděli pouze tříkráloví koledníci, pro něž si Charita Opava připravila jako poděkování promítání filmu Čtyřlístek ve službách krále. Pohádce ale předcházelo vyhodnocení soutěže o nejlepší tříkrálovou korunku a také netrpělivě očekávané losování o tři mobilní telefony.

Publikum nejprve pozdravili tři králové – Jan Hanuš, Hynek Závorka a Jirka Leifert. Ti také předávali ceny za nejkrásnější tříkrálové korunky a především pak každý z nich vytáhl z osudí, v němž se nacházelo 569 lístečků se jmény koledníků, papírek s jedním jménem. Šťastnými výherci se nakonec stali Jonáš Pavlíček ze Zlatník, Kristýna Krejčíříková z Chvalikovic a Terezie Chamrathová z Opavy.

Jan Hanuš na závěr všem koledníkům, kteří letos vybrali neuvěřitelných 1.520.198 korun, poděkoval a pozval na bruslení zdarma, které je pro ně přichystáno na pondělí 3. února od 11 do 12.30 hodin na opavském zimním stadionu. „Věřím a doufám, že se spolu zase všichni potkáme na Tříkrálové sbírce 2015,“ rozloučil se s dětmi ředitel Jan Hanuš.

Výherci soutěže o nejkrásnější kometu

Kategorie 4-6 let: 1. místo Weiszová Adéla - Jamnice, 2. místo Král Samuel - MŠ Sluníčko, Jaktař, 3. místo Hanke Kryštof - MŠ Sluníčko, Jaktař, 4. místo Vašutová Adéla - MŠ Sluníčko, Jaktař, 5. místo Gališová Johanka – Litultovice.

Kategorie 7-9 let: 1. místo Závorková Jindra - Opava 2. místo Gilík Pavel – Opava, 3. místo Gališová Magdaléna – Litultovice, 4. místo Křesťanová Veronika a Šnajdrová Marie – CZŠ, 5. místo Hamplová Eliška a Závorková Jindra – CZŠ.

Kategorie 10-12 let: 1. místo Lenková Monika – Uhlířov, 2. místo Svoboda Rafael – Oldřišov, 3. místo Gališ Vojtěch – Litultovice, 4. místo Kramolišová Jana – Slavkov, 5. místo Žídková Anežka – Komárov.

Všechny komety budou vystaveny do konce února v prostorách vestibulu obchodního centra TESCO.

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům