Chráněné dílny vyřezávají vstupenky na Hradecký slunovrat, několik si ještě můžete koupit na podporu Radosti!

17.05.2021 - Speciální ochranné výřezy v těchto dnech vypaluje laser Chráněných dílen Charity Opava do vstupenek na festival Hradecký slunovrat. Po mnoha měsících nejistoty je již jisté, že festival, jehož hostem bude mimo jiné Dejvické divadlo, nakonec proběhne v plánovaném termínu 24. až 26. června. Několik třídenních vstupenek, které na snímku představuje maskot festivalu vačice Justin, si ještě můžete koupit na portálu Donio.cz. Přispějete tím k přestavbě elektrické motokavárny pro klienty sociálně terapeutické dílny Radost.

Hradecký slunovrat totiž během celého května organizuje pod názvem „Káva pro Radost na Hradeckém slunovratu“ crowdfunding na pořízení elektrické motokavárny pro klienty sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost. Mezi zajímavými odměnami jsou nejen třídenní vstupenky na festival včetně legendární hry Dejvického divadla Ucpanej systém, ale například i podepsané fotografie s osobním věnováním herce Ivana Trojana, který v tomto představení hraje hlavní roli. S Justinem se tak jako další herci Dejvického divadla na Hradeckém slunovratu setkal již loni, jak můžete vidět na fotografiích.

Objednat si je můžete zde:

Káva pro Radost na Hradeckém slunovratu | Donio Plus

Chráněné dílny Charity Opava nebo sociálně terapeutická dílna Radost vyrábějí reklamní předměty pro festival Hradecký slunovrat již několik let. Vedle triček, dek s logem nebo dárkových dřevěných vstupenek to letos budou také dárkové tašky pro hosty nebo festivalové mikiny.

Děkujeme partnerům