Charita Opava vztyčila na počest abrahámovin svého ředitele „hanušku“

12.06.2020 - Novou tradici založila ve čtvrtek 11. června Charita Opava. Na počest abrahámovin ředitele Jana Hanuše zde místo májky vztyčili takzvanou „hanušku“. Na dvoře ředitelství v Jaktaři se během dne vystřídali zaměstnanci i klienti všech středisek Charity Opava, aby Janu Hanušovi poděkovali za vše, co pro ně dělá, a popřáli mu k jubileu vše dobré.

Speciální „hanušku“, která nahradila májku, jejíž postavení letos zhatila koronovirová krize, přinesli za zvuku fanfáry klienti Radosti. Na špici již bylo připevněno 49 nafouklých balónků, ten poslední padesátý si musel oslavenec nafouknout a připevnit sám. Mezi mnoha dárky bylo možno najít také speciální padesátiprocentní likér Charitní Hanušovica s reklamním sloganem „Kudy teče, tudy pomáhá!“ Oslavenec se nakonec převlékl do kostýmu Abraháma, čímž definitivně vstoupil do druhé padesátky svého života.

Krásný slunečný den jako na objednávku přál slavnostnímu setkání i povídání při výborném pohoštění. A tak byli všichni rádi, že dostali pozvání na druhý ročník nově založení tradice vztyčování „hanušky“, který se bude opakovat na počest velkých kulatin našeho pana ředitele pravidelně vždy každých padesát let.

Tak ještě jednou vše nejlepší a hodně síly, zdraví a Božího požehnání do druhé padesátky!